Zonder financiële steun van derden kunnen wij ons werk niet voortzetten. Hopelijk draagt u ons werk een warm hart toe. Met uw hulp blijven wij in staat de noodlijdende katten op te vangen, optimaal te verzorgen en voor hen een nieuw tehuis te vinden. U kunt onze katten als volgt helpen: Als u op zoek bent naar een huisdier, zou u kunnen overwegen één van onze katten te adopteren. Zo'n besluit moet u echter niet uit medelijden nemen, maar alleen als u alle consequenties van uw beslissing overziet. Beter geen nieuw baasje dan een slecht baasje. Op onze website kunt u in alle rust de aanwezige jonge, oudere, lieve, ondeugende, verlegen, rustige en brutale katten bekijken. Alle dieren zijn grondig medisch onderzocht geënt, gechipt, ontwormd, gegarandeerd vlovrij en de volwassen katten zijn uiteraard gecastreerd/gesteriliseerd.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers, die ons een paar uurtjes per week willen helpen met de verzorging van de aanwezige katten. Stichting Jasmijn en de katten heten u van harte welkom. U moet uiteraard kattengek, haar- en drolbestendig zijn. Mensen die kunnen aaien, knuffelen en gezellig babbelen maken een vrij grote kans om door de katten te worden “aangenomen” als hun personeel.

Het herplaatsen van onze katten is geen eenvoudige taak. Sommige katten verblijven maanden bij onze Stichting, voordat wij een goed tehuis hebben gevonden. In de tussentijd verzorgen wij deze katten en dat kost geld, heel veel geld. De kosten (per bewoner!) voor huisvesting, voeding, kattengrit, water, elektra, verwarming, schoonmaakmiddelen en dierenarts en/of specialist bedragen gemiddeld €. 300,00 per jaar. Stichting Jasmijn ontvangt geen subsidie en is geheel afhankelijk van donaties, giften of legaten.

Stichting Jasmijn draait volledig op vrijwilligers. Hierdoor kan iedere ontvangen eurocent volledig worden besteed aan de verzorging van de katten. Iedere gift, groot of klein, is daarom van harte welkom. Uw schenking aan Stichting Jasmijn is fiscaal aftrekbaar. Uw wensen met betrekking tot het besteden van uw gift worden volledig gerespecteerd. Uiteraard bent u van harte welkom om eens bij ons rond te kijken. Financiële adoptie van een bewoner is ook mogelijk. U kiest een kat uit die u financieel wilt ondersteunen. Twee keer per jaar ontvangt u een persoonlijke poezenkrabbel van uw favoriet. U bent uiteraard van harte welkom om uw lieveling te bezoeken, wat lekkers te geven en te knuffelen. Bij plaatsing van de kat krijgt u per omgaande bericht. U kunt dan uw betalingen stopzetten of een andere kat adopteren.

Vanaf €. 50,00 per jaar is deeladoptie ook mogelijk.

Wilt u ons eerst even bellen, voordat u ons bezoekt? De katten zouden het jammer vinden als u voor een gesloten deur staat.

Stichting Jasmijn

  • Odijkerweg 44
  • 3709 JH Zeist
  • tel. : 030-6974307
  • Bankrelatie : Rabobank
  • IBAN : NL27RABO0395275830
  • BIC : RABONL2U
  • K.v.K : 30189307

Let op! Wilt u de jaarlijkse nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje met uw adresgegevens naar stichtingjasmijn@planet.nl. Uw adresgegevens zijn helaas niet meer zichtbaar op ons bankafschrift als u een donatie geeft!