Financiële adoptie van een bewoner gaat als volgt. U kiest een kat uit (klik op onderstaande link; onze hartatiënten, onze Leukemie katjes en te socialiseren poezen) die u financieel wilt ondersteunen. Twee keer per jaar ontvangt u een persoonlijke poezenkrabbel van uw favoriet. U bent uiteraard van harte welkom om uw lieveling te bezoeken, wat lekkers te geven en te knuffelen. Belt u ons dan wel even om een afspraak te maken? We zouden het jammer vinden als u voor een dichte deur staat.

Vanaf €. 50,00 per jaar is deeladoptie al mogelijk.

Wilt u als persoon, bedrijf, vereniging etc. één van onze kanjers helemaal adopteren is dat ook mogelijk. De volledige adoptie bedraag € 300,00 per jaar (huisvesting, verwarming, schoonmaakmiddelen, ontwormingspillen, dierenarts en/of specialist).
Dit zijn Nerina (linksboven) en Carrie (midden). Zij zitten al eventjes bij Stichting Jasmijn in de opvang, omdat zij nog niet klaar zijn om geplaatst te worden. Deze dames zijn in het wild geboren en als volwassen kat gevangen. Hierdoor waren zij heel erg bang in het begin. Deze meisjes zijn het socialisatieproces ingegaan. Nerina vindt het inmiddels fijn om te knuffelen, maar ze is nogal eenkennig. Carrie vindt het heerlijik om met je te spelen,maar wilt absoluut niet aangeraakr worden.... Als er "vreemd" bezoek bij hun in het verblijf komt, dan gaan ze er meteen vandoor. Zij hebben gelukkig wel veel lol met elkaar en met de mensen die zij kennen.

Nerina
Nerina

Carrie
Carrie